0 dagaanbiedingen vandaag op Vrijdag 24 mei 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Deal van de dag WowDeal

WowDeal is een onderneming die iedere dag op zoek gaat naar de beste WowDeal experience aan te bieden. In de actie van de dag staat dan ook iedere keer de ervaring die door 21 enthousiaste WowDeal medewerkers is samengesteld. Door de geweldige service van WowDeal kan je wel 100% korting krijgen op uw aankoop. Koop één van de aanbiedingen van WowDeal, promoot deze onder je vrienden en ontvang voor elke vriend die ook een aankoop doet, 10% korting!

Website https://www.wowdeal.nl/
Bedrijfsnaam Wowdeal
Adres

Bisschop Lindanussingel 37
6041 LV Roermond

E-mail service@wowdeal.nl
Telefoonnummer 0475-212386

Betalingsmogelijkheden

Dagaanbieding WowDeal

WowDeal is een onderneming die iedere dag op zoek gaat naar de beste WowDeal experience aan te bieden. In de actie van de dag staat dan ook iedere keer de ervaring die door 21 enthousiaste WowDeal medewerkers is samengesteld. De visie is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de leukste bedrijven in zijn/haar omgeving.

WowDeal aanbiedingen: share & care

Wowdeal heeft een geweldige service, waarbij je veel korting kan krijgen op jouw dagaanbieding van Wowdeal. Deze deal bestaat uit vijf stappen. Ten eerste koop je de deal van de dag op www.wowdeal.nl. Ten tweede deel je deze aankoop met jouw vrienden op social media. Moedig ze aan en voor iedere vriend/vriendin die vervolgens een aankoop doet, ontvangt u 10% korting. 10 vrienden, betekent dus maar liefst 100% korting!