0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

PriceAttack aanbiedingen

Elke week weer presenteert Priceattack drie fantastische aanbiedingen voor u. Gadgets, hebbedingetjes en de nieuwste trends tegen de laagste prijs. Naast deze week aanbiedingen hebben ze dagelijks een leuke actie van de dag, deze vindt u uiteraard op Dagaanbieding Totaal!

Website http://www.priceattack.nl
Bedrijfsnaam Priceattack
Adres

Ravenswade 54Bis
3439 LD Nieuwegein

E-mail vragen@priceattack.nl
Telefoonnummer 030-7009755

Betalingsmogelijkheden

€ 39,95
2x Design Solar buitenlamp
 000
Bestel nu
€ 34,95
Dunne 50000mah Powerbank voor iPhone, Samsung en alle andere Smartphones
 000
Bestel nu

Actie van de dag Priceattack

Over Priceattack

Priceattack zorgt elke week voor aantrekkelijke aanbiedingen. Aanbiedingen waar u eigenlijk niet omheen kunt door een aantrekkelijke prijs. Hoe kan het dat er zulke lage prijzen worden gehanteerd bij Priceattack? Het werkt als volgt. Priceattack gaat dagelijks opzoek naar aanbiedingen die voor u van belang kunnen zijn. Dit kunnen allerlei soorten producten zijn. Denk aan leuke gadgets, kleine hebbedingetjes maar ook leuke cadeaus die u aan een familielid of partner kunt geven. Cadeaus die thuishoren onder de kerstboom of een leuke verrassing kunnen zijn voor een verjaardag vindt u ook tussen de dagaanbiedingen van Priceattack. Wilt u uw partner eens goed verrassen maar kost dit in het verleden veel geld? Hier worden u handvaten aangeboden om flink te besparen maar toch leuke cadeaus te blijven geven.

Uitgebreid assortiment bij Priceattack

Priceattack staat bekend om mooie producten voor lage prijzen. Dit is één van de pijlers van Priceattack. Door een goede relatie met leveranciers en de juiste afspraken over inkoop hoeveelheden kunnen ze ervoor zorgen dat u kunt profiteren van de meest aantrekkelijke prijs. Allerlei verschillende producten zijn opgenomen in het assortiment waardoor er altijd een mooie aanbieding voor u bij zit. U vindt hier niet één, maar elke dag drie onweerstaanbare dagaanbiedingen voor een lage prijs. Welke actie van de dag kiest u?

Voordelen van Priceattack dagaanbieding

Priceattack doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen door u de beste producten aan te bieden, maar ook door een customer care te hebben die op orde is. Het komt te vaak voor dat de klantenservice niet is wat het zijn moet waardoor u geen vertrouwen meer heeft in een organisatie. Priceattack heeft de zaken echter perfect op orden en zorgt voor een zeer professionele klantenservice. Ze hebben dan ook een Preferenso-score binnen gesleept van 9,1 voor service en kwaliteit. Betaal hier veilig met iDeal, MisterCash en PayPal. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie en laat u verrassen door de mogelijkheden! Op Dagaanbiedingtotaal vindt u hier dagelijks de actie van de dag van PriceAttack.