0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Grapy.nl is de nieuwe samengevoegde naam van de al langer bekende wijnimporteurs: De Portugese Wijnkopers, Vino Forte en Grapes Unlimited BV.

Het assortiment van Grapy.nl is met meer dan 400 verschillende wijnen zeer uitgebreid. Hierbij is Grapy.nl met name gespecialiseerd in wijnen uit de volgende wijngebieden: Bourgogne (Frankrijk), Portugal, Australië en de Champagne (Frankrijk). Deze vind u dan ook terug in de dagaanbiedingen.

Naast het verkopen van wijnen is Grapy.nl de site voor het vinden van de beste wijn bij je gerecht. Op de speciale wijnadvies pagina kan je de ingrediënten van het gewenste gerecht invoeren en Grapy’s online sommelier Winestein vindt daar direct een geschikte wijn bij. Kijk eens bij de dag aanbiedingen of er een geschikte wijn voor u bij zit.

Website http://www.grapy.nl
Bedrijfsnaam Grapy
Adres

Rijksweg 18B
6584 AB Molenhoek

E-mail klantenservice@grapy.nl
Telefoonnummer 024-3734343

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

Dagaanbieding Grapy

Grapy is een fusie van drie bekende wijnimporteurs: De Portugese Wijnkopers, Vino Forte en Grapes Unlimited B.V. Grapy heeft dankzij deze grote wijnimporteurs een ervaring van 30 jaar binnen de wijnmarkt in handen en dat zie je terug in de aanbiedingen.

Grapy dagdeals

Om u van de beste dagaanbiedingen te kunnen voorzien probeer Grapy voortdurend nieuwe wijnen te ontdekken over de hele wereld. Dit doen zij door middel van een soort wijn-crowdfunding. Mocht u ooit ergens zijn geweest en een overheerlijke wijn hebben gedronken, maar deze is nog niet in Nederland verkrijgbaar. Klop dan op de deur bij Grapy. Voor u het weet staat deze heerlijke wijn tussen de actie van de dag en krijgt u levenslange korting.

Alle dagaanbiedingen van Grapy

Grapy heeft momenteel 400 wijnen in het assortiment. Grapy is gespecialiseerd in de gebieden Bourgogne, Portugal, Australië en Champagne. Naast de dagaanbieding waar Grapy regelmatig haar wijnen verkoopt, helpt zij u ook bij het vinden van de geschikte wijnen bij elk gerecht. Voer op de website van Grapy in wat u wilt gaan eten en zij schrijven u een heerlijk bijpassende wijn voor.