0 dagaanbiedingen vandaag op Vrijdag 24 mei 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Actie van de dag Paradigit

Paradigit heeft een uitgebreid assortiment aan laptops, tablets, desktops, smartphones, randapparatuur en nog veel meer. Paradigit wordt door de Nederlanders al tien jaar lang beoordeeld als de Beste Computerspeciaalzaak, volgens het onderzoek van Q&A. De aanbiedingen van Paradigit bevatten zeer mooie producten tegen altijd scherpe prijzen. Naast kwaliteit levert Paradigit ook een hele klantvriendelijke service en deskundig advies bij de aankoop van uw deal van de dag.

Website http://www.paradigit.nl/
Bedrijfsnaam Paradigit
Adres

Hooge Zijde 30
5626 DC Eindhoven

E-mail zakelijk@paradigit.nl
Telefoonnummer 088-0450505

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 1209,00
Apple MacBook Air 13,3' - 1,8 Ghz - 8 GB - 256 GB - Zilver
 000
Bestel nu
€ 119,99
Seagate Barracuda - 4 TB - Desktop
 000
Bestel nu

Dagaanbiedingen Paradigit

Paradigit heeft een uitgebreid assortiment aan laptops, tablets, desktops, smartphones, randapparatuur en nog veel meer. Paradigit wordt door de Nederlanders al tien jaar lang beoordeeld als de Beste Computerspeciaalzaak, volgens het onderzoek van Q&A. Naast kwaliteit levert Paradigit ook een hele klantvriendelijke service en deskundig advies bij de aankoop van uw deal van de dag.

Actie van de dag van Paradigit

Iedere dag weer nieuwe dagaanbiedingen van de Beste Computerspeciaalzaak met de beste service. U krijgt op bijna alle producten garantie. Op verbruiksartikelen zoals accu’s, batterijen en cartridges 6 maanden. Voor uw bedrijf geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Studenten aanbiedingen op CampusShop.nl

Paradigit heeft speciaal voor studenten CampusShop.nl opgericht. Hier staan alle aanbiedingen op het gebied van laptops, zodat studenten ten alle tijden zeker zijn van de scherpste tarieven. Daarnaast krijgt u een unieke service van twee jaar lang ‘Zorgeloos leren’.