0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Central point dagaanbieding

De Central point dagaanbieding is echt wat voor de liefhebberd van gadgets en elektronica. Iedere dag presenteert Central point een nieuwe actie van de dag waar u al snel tientallen, zo niet honderden euro’s bespaart met de dagaanbieding!

Website http://www.centralpoint.nl
Bedrijfsnaam Centralpoint
Adres

Biesbosch 225
1181 JC Amstelveen

E-mail verkoop@centralpoint.nl
Telefoonnummer 020-3472323

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 688,49
Dell Vostro 5568 i5 8GB 256GB - Win een vakantie
 000
Bestel nu
€ 113,74
HP Xpress SL-M2070 Multifunctionele laserprinter - GRATIS camping lamp
 000
Bestel nu

Central Point: Vol aanbiedingen

Centralpoint.nl is sinds 2001 marktleider op het gebied van computer- en ICT producten voor zowel consumenten, bedrijven als de overheid. Naast het uitgebreide vaste assortiment van o.a. notebooks, PC’s, software, mobiele telefoons en andere kantoorartikelen, is er dagelijks een speciale 24-uur geldende dagaanbieding met hoge korting.

Altijd een top dagaanbieding van Central Point

Central Point presenteert u dagelijks een top dagaanbieding. Elke dag om 12 uur ’s nachts wisselt dag actie van de dag van Central Point. Laptops, tablets, smartphones; het komt allemaal voorbij tussen de dagaanbiedingen

Actie van de dag

Iedere dag zal u op Central Point meerdere dagaanbieding aantreffen. Uiteraard presenteren wij u dagelijk op Dagaanbieding Totaal alle aanbiedingen van Central Point. Dus bent u een echte gadget freak? Dan raden wij u zeker aan de Central Point acties in de gaten te houden!