0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

SelectDeals actie van de dag

SelectDeals.nl biedt dagelijks producten (bv horloges, sieraden) en diensten (bv workshops, wellness, evenementen, diners) aan met hoge dagaanbieding kortingen. De aanbiedingen hebben zowel betrekking op landelijke als lokale (per stad/regio) producten en kortingen lopen op tot 90%. Betaling wordt voltrokken aan de oorspronkelijke aanbieder van het product. Op Dagaanbieding Totaal vindt u hier elke dag de actie van de dag van Select Deals en nog vele andere aanbieders!

Website http://www.selectdeals.nl
Bedrijfsnaam Selectdeals
Adres

Leidsevaart 594
2014 HT Haarlem

E-mail info@selectdeals.nl
Telefoonnummer
€ 19,95
19.95 i.p.v. 69 euro | De SHOPPI Boodschappentrolley!
 000
Bestel nu
€ 24,95
Adler AD 3211 Dubbele broodrooster
 000
Bestel nu

Selectdeals dagaanbieding

Elke dag exclusieve aanbiedingen bij Selectdeals

Dagelijks zoekt Selectdeals de beste aanbiedingen voor je uit. Dit zijn niet zomaar deals, maar dit zijn exclusieve dagaanbiedingen die in verschillende categorieën thuis kunnen horen. Denk hierbij aan leuke uitjes zoals een heerlijk etentje, wellness, workshops, sporten maar ook leuke producten zoals gadgets en kortingskaarten. Selectdeals zoekt naar de leukste acties in jouw stad maar dan wel met hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 90%. Selectdeals staat voor de volgende items:

  • Kijk: Elke dag worden er nieuwe deals aangeboden via de website en e-mail
  • Koop: Wil je je inschrijven voor een deal? Druk dan op de knop ‘Koop nu’
  • Vertel door: Wil je meer mensen laten genieten van veel voordeel? Deel de deal die jij leuk vindt met je vrienden, familie en kennissen
  • Geniet: Als de deal doorgaat ontvang je de volgende dag een voucher in je inbox

Hoge dagaanbieding kortingen bij Selectdeals

Selectdeals maakt gebruik van het principe, groupbuy. Dit betekent letterlijk dat de deal alleen door kan gaan als er een groep mensen beschikbaar is waardoor er een minimum aantal kopers kan worden verzameld. Door samen een aankoop te plaatsen, kunnen er flinke kortingen gegenereerd worden. Dit is het principe van Selectdeals en daarom kan er niet gelijk een voucher worden verstuurd wanneer je je aanmeldt voor de aankoop van een product. Gaat de aankoop van Selectdeals door? Dan krijg je de volgende dag leuk bericht dat de dagaanbieding van jou is!

Selectdeals actie van de dag in je mailbox

Wil je geen aanbieding meer missen? Schrijf je dan eens in voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je dagelijks de leukste aanbiedingen in je mailbox en hoef je nooit meer bang te zijn dat je een dagaanbieding van Selectdeals zult missen. Twijfel nooit te lang bij het maken van een keuze, de aanbieding van Selectdeals is vaak maar voor een bepaalde tijd beschikbaar, of zolang de voorraad strekt!