0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

ScheerenFoppen dagaanbieding

ScheerenFoppen heeft inmiddels winkels gevestigd in 57 steden, met name in het Noorden, Oosten en midden van Nederland. ScheerenFoppen heeft een uitgebreid assortiment aan consumentenelektronica. Hierbij moet u denken aan een wekkerradio tot aan televisies. U bent bij ScheerenFoppen verzekerd van advies op maat dankzij de verkoopspecialisten. Uw bestelling wordt binnen 24 uur geleverd door middel van PostNL service. Uw heeft u deal van de dag dus snel in huis!

ScheerenFoppen biedt u extra zekerheid dankzij het Total Care servicecertificaat. U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te herroepen. Daarnaast is avondbezorging een optie dankzij de PostNL MyTime serivce. Kijk dus snel bij de aanbiedingen op Dagaanbiedingtotaal.nl

Website http://www.scheerenfoppen.nl/
Bedrijfsnaam ScheerenFoppen
Adres

Industrieweg 2a
3846BC Harderwijk

E-mail
Telefoonnummer 0900 - 73 66 546

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

Dagaanbiedingen met ScheerenFoppen

ScheerenFoppen is Nederlands grootste zelfstandige elekrospeciaalzaak. ScheerenFoppen beschikt over maar liefst 60 fysieke winkels en daarnaast een geweldige online webshop met tal van aanbiedingen.

Actie van de dag ScheerenFoppen

ScheerenFoppen doet zijn uiterste best om topservice te leveren. Zo biedt ScheerenFoppen een omruilservice, een installatieservice en een computer installatie service aan. Zo weet u zeker dat er goede service wordt verleend bij uw aankoop uit de deal van de dag.

ScheerenFoppen milieubewuste aanbiedingen

ScheerenFoppen is een zeer milieubewuste organisatie. Zij doen dat ook hard hun best om maatschappelijk ondernemen niet uit het oog te verliezen. In 2011 is ScheerenFoppen een samenwerking aangegaan met WeCycle om een milieustraat op te richten. Hier hebben zij in 2012 gezorgd dat 14.106.000 kilo CO2 werd bespaard.