0 dagaanbiedingen vandaag op Vrijdag 24 mei 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Actie van de dag Dixons

Dixons is in Nederland een zeer bekend computerspeciaalzaak. Met een uitgebreid assortiment in laptops, tablets, smartphones, pc’s en nog veel meer, behoort Dixons tot de top in deze markt. Dixons heeft geweldige aanbiedingen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast staat Dixons erom bekend een geweldige service te hebben. Zo zijn uw aankopen bijvoorbeeld al morgen in huis, indien u voor 23.30 uur besteld! Dat is snel!

Website http://www.dixons.nl
Bedrijfsnaam Dixons
Adres

Kinkerstraat 252-254
1053GA Amsterdam

E-mail info@dixons.nl
Telefoonnummer 036 - 53 02 529

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

Dagaanbiedingen Dixons

Dixons heeft een zeer uitgebreid assortiment aan laptops, smartphones, tablets en pc’s. Dixons heeft meer dan 100 winkels over heel Nederland en staat bekend om haar klantvriendelijke medewerkers. Dat is de oorsprong van de geweldige service die u krijgt bij Dixons dagdeals.

Service dagaanbiedingen Dixons

Dixons heeft werkelijk waar een heerlijke service. Kom je op het laatst er nog achter dat je een fantastisch cadeau moet aanschaffen voor iemand of voor jezelf. Twijfel dan niet om tussen de Dixons aanbiedingen te gaan kijken. U ontvangt uw product de volgende dag al in huis, wanneer u het voor 23.30 uur besteld!