0 dagaanbiedingen vandaag op Vrijdag 24 mei 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Actie van de dag Modern.nl

Modern is gericht op consumentenelektronica. Je kunt hierbij denken aan wasmachines, tv’s en laptops maar ook ovens en stofzuigers. Door de thuiswinkel waarborg kunt u op de service van Modern.nl vertrouwen. Modern heeft elke dag een mooie dagaanbieding. Deze vind je uiteraard op Dagaanbieding Totaal!

Website http://www.modern.nl
Bedrijfsnaam Modern
Adres

Industrieweg 4
3846BC, Harderwijk

E-mail consumentenservice@modern.nl
Telefoonnummer 0900–5555005

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

Actie van de dag Modern

Elektronica kopen in de dagaanbieding

Modern is een online internetshop die u voorziet van al uw elektronica benodigdheden voor bij u thuis. Door het gehele land levert Modern producten voor bij u in huis. Het assortiment van Modern is enorm uitgebreid. Als u de website bezoekt kunt u alleen uit de categorieën al opmaken dat er ontzettend veel producten in zijn opgenomen. Van wasmachines, naar koffiezet apparaten tot slaapzakken. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het bestellen bij Modern. En met de dagaanbieding haalt u het nog voordeliger in huis!

De voordelen van Modern dagaanbiedingen

Profiteer van veel voordelen wanneer u een bestelling plaatst bij Modern. Niet alleen kunt u een keuze maken uit een uitgebreid assortiment zodat u niet eindeloos veel websites hoeft af te zoeken. Ook zijn er een aantal aspecten die Modern speciaal en uniek maken. Service staat bij Modern hoog in het vaandel en dat merkt u. Bij Modern hoeft u zich geen zorgen te maken of uw bezorging op tijd binnen is, er garantie zit op de bestelde producten of aansluiting.

Awards voor Modern

Ook voor webwinkels zijn er veel awards die gewonnen worden bij het behalen van een goede website. In 2010 zijn ze verkozen tot de Beste webwinkel van Nederland in de categorie Consumentenelektronica & huishoudelijke apparatuur. Ook op andere websites zoals Kieskeurig.nl, Vergelijk.nl en beslist.nl worden ze zeer positief beoordeeld, wat vertrouwen geeft aan de consument. Wanneer u profiteert van de dagaanbieding van Modern.nl weet u zeker dat u goed zit!

Modern dagaanbiedingen en assortiment

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wilt u graag weten welke producten er allemaal zijn opgenomen in het assortiment? Dan raden wij u aan eens een kijkje te nemen op de website voor meer informatie en u te laten verrassen door de vele mogelijkheden. U vindt hier voortdurend nieuwe aanbiedingen dus eigenlijk bent u nooit uitgekeken. Mooie producten voor scherpe prijzen, twijfel dus niet langer en maak vandaag nog de keuze te profiteren van mooie aanbiedingen!