0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Dagaanbieding PlatteTvDiscounter

De actie van de dag van Platte Tv discounter vindt u hier dagelijks op Dagaanbieding Totaal. PlatteTVDiscounter.nl is een webshop waar LED-TV’s, Plasma-TV’s, Home Cinema Sets en bijbehorende producten te koop zijn. Zij hebben een ontzettend breed aanbod en ondanks dat zij al lage prijzen hanteren, hebben zij dagaanbiedingen waar ze alsnog met aantrekkelijke kortingen werken!

Website http://www.plattetvdiscounter.nl/
Bedrijfsnaam Plattetvdiscounter
Adres

Hoendiep 99e
9718 TE, Groningen

E-mail info@plattetvdiscounter.nl
Telefoonnummer 050-3050030

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 1299,00
Samsung UE49MU7070
 000
Bestel nu
€ 699,00
Samsung UE43M5670
 000
Bestel nu

Actie van de dag van Platte Tv Discounter

Op zoek naar een nieuwe tv, of juist ene home cinema set? Dan zit u goed met de dagaanbiedingen van Platte Tv Discounter. Elke dag heeft Platte Tv Discounter een aantal dagaanbiedingen voor u klaarstaan. Met deze aanbiedingen profiteert u van kortingen die al snel kunnen oplopen tot wel 50%! Zo haalt u tegen een extra lage prijs de mooie flatscreen tv’s in huis met bijbehorende accessoires! De actie van de dag vindt u hier dagelijks op Dagaanbieding Totaal!

Altijd de beste dagaanbiedingen

Bij dagaanbieding totaal bent u niet alleen aan het juiste adres voor een tv dagaanbieding. In onze totale dagaanbieding overzicht vindt u de meest uiteenlopende aanbiedingen van wel meer dan 150 verschillende online aanbieders! Elke dag weer zitten er voor iedereen leuke aanbiedingen tussen!