0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Dagaanbiedingen Homewizard

De Homewizard is een innovatief apparaat die u draadloos op uw smartphone aan kan sluiten. Met dit apparaat kunt u dan van afstand uw huis in de gaten houden, de verlichting regelen in huis of de verwarming warmer of kouder zetten. Het is zelfs mogelijk om via uw smartphone de IP-camera’s in huis te volgen. Dit apparaat kunt u vinden in de actie van de dag.

Aanbiedingen innovatief Homewizard

Voortaan kunt u met de Homewizard uw huis rustig achterlaten. Op afstand kunt u elke lamp in huis bedienen. Misschien nog wel belangrijker is het besparen van energie. Want als u er niet bent, hoeven sommige apparaten ook helemaal niets te verbruiken. De Homewizard helpt u dus ook op kosten te besparen. U kunt ook een draadloze bel aansluiten op het apparaat, waardoor u precies weet wanneer iemand voor de deur staat. Elke dag een nieuwe deal van de dag, kijk dus snel op Dagaanbiedingtotaal.nl.

Website http://www.homewizard.nl/
Bedrijfsnaam Homewizard
Adres

Keyserswey 79
2201CX Noordwijk

E-mail info@homewizard.nl
Telefoonnummer 071-7110245

Betalingsmogelijkheden

€ 49,95
Philips Hue LED Lamp Single Pack
 000
Bestel nu

Dagaanbieding Homewizard

De Homewizard is een super handig innovatief snufje waarmee u bijna alle elektronica in huis volledig draadloos kan besturen. Hierdoor kunt u al uw verlichting regelen en zorgen dat u kosten bespaart op de energierekening. De deal van de dag is zeker die van Homewizard.

Aanbiedingen Homewizard: overal verbinding

Met de Homewizard heeft u overal verbinding. Op uw werk of onderweg kunt u profiteren van verschillende wifi-netwerken. Wanneer u internetverbinding heeft kunt u overal uw verlichting, energie en zelfs uw zonnewering bedienen. Deze dagaanbieding is te gek!

Actie van de dag Homewizard

Signaleer met de Homewizard alle bewegingen rondom uw huis. Ben draadloos verbonden met uw deurbel of bijvoorbeeld de rookmelder. Met de App van Homewizard staat u in direct contact en weet u precies wanneer er iets aan de hand is. Zo kunt u meteen ingrijpen! Dagaanbiedingen zoals die van Homewizard vindt u nergens anders.