0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Tandonline dagaanbieding

Tandonline.nl is een webshop die zich volledig richt op producten die gerelateerd zijn aan tandheelkunde en mondverzorging. Elke dag hebben ze voor u een mooie dagaanbieding klaar staan. Alle producten op deze webshop worden aangeraden door professionals uit het vak en moeten ervoor zorgen dat uw mond de beste zorg mogelijk krijgt. Met de dagaanbieding weet u dus zeker dat u producten in huis haalt van uitstekende kwaliteit.

Website http://www.tandonline.nl
Bedrijfsnaam Tandonline
Adres

Newtonstraat 19C
3902HP, Veenendaal

E-mail info@tandonline.nl
Telefoonnummer 085-4014642

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 9,25
Bluem Tandpasta
 000
Bestel nu
€ 9,95
Nano Intensive Whitening Tandpasta
 000
Bestel nu

Actie van de dag TandOnline.nl

Goede verzorging van mond en tanden is belangrijk! Daarom is er Tandonline.nl. Zij bieden u enkel producten aan die deskundigen aanraden. Elke dag staat er een mooie dagaanbieding hier voor u klaar. Niks staat een stralende lach dan nog in de weg. De kortingen van de actie van de dag kan dan ook erg hoog oplopen. Elke dag op 12 uur ‘s middags wisselt de aanbiedingen van Tand Online. Uiteraard vindt u de aanbiedingen dagelijks hier op Dagaanbieding Totaal!

TandOnline aanbiedingen

Naast de dagaanbiedingen die TandOnline u dagelijks presenteert, hebben ze naast deze actie ook altijd nog tal interessante aanbiedingen lopen. U profiteert altijd van leuke kortingen op de beste tandheel producten! Houd Dagaanbieding Totaal in de gaten en pak die korting!