0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Multismart dagaanbieding

Jonge dynamische webshop voor de nieuwste en leukste producten. U vindt er diverse gadgets, cadeau’s en speelgoed voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Elke dag hebben ze een leuke actie van de dag. Zo profiteert u van extra scherpe aanbiedingen op duurzame producten!

Website http://www.multismart.nl
Bedrijfsnaam Multismart
Adres

Everdenberg 107
4902 TT Oosterhout NB

E-mail info@multismart.nl
Telefoonnummer 0162-421345

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 0,00
Kubus color light
 000
Bestel nu

Multismart dagaanbieding

Multismart actie van de dag

De naam Multismart staat voor: multifunctionele, slimme en unieke producten. Multismart is een organisatie die niet alleen producten van de beste kwaliteit voor de laagste prijs mogelijk wil verkopen, maar zich ook bewust is van het milieu. Dit is ook terug te zien in de dagaanbieding die ze dagelijks presenteren. Multismart is een organisatie die als één van de weinigen duurzaam te werk wil gaan en dit vertaalt zich in duurzame materialen als verpakkingsmateriaal en apparatuur dat wordt gebruikt. Multismart streeft ernaar om zo min mogelijk energie te verbruiken en daar te laten wat overbodig is. Ook met de manier van reizen en transport denkt Multismart aan onze groene omgeving. Als we al deze elementen bij elkaar optellen kan Multismart een duurzame organisatie genoemd worden.

Werkwijze en extra voordeel met de dagaanbieding

Multismart kijkt verder dan de gestelde grenzen. Multismart is een organisatie die bestaat uit jonge medewerkers waardoor creativiteit hoog in het vaandel staat en u hier als klant van profiteert. Multismart gaat niet alleen opzoek naar de beste deals via het internet, de huidige medewerkers reizen bijna de hele wereld af om te zoeken naar de beste aanbiedingen. De leukste producten zijn daarom opgenomen in het assortiment. Door een efficiënte manier van werken worden u topproducten aangeboden voor extra lage dagaanbieding prijzen.

Vestiging bezoeken

Ze hebben een vestiging die u als klant ook kunt bezoeken. In Oosterhout kunt u terecht voor een fysiek bezoek en antwoord op uw vragen. Het is aan te raden de site goed in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de beste deals. Als u van te voren al weet dat u het lastig vindt om alles goed bij te houden, hoeft u vanaf nu maar één site bij te houden. Op Dagaanbiedingtotaal vindt u de beste aanbiedingen die te vinden zijn op het internet. In een mooi overzicht vindt u mooie producten voor scherpe prijzen van allerlei aanbieders, waaronder Multismart. De moeite waard om even in de gaten te houden! We zien u graag terug bij Dagaanbiedingtotaal.