0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Dagaanbieding ParfumSuper

ParfumSuper is een online parfumwinkel en verkoopt parfum en eau de toilette van diverse bekende merken tegen scherpe prijzen. Tevens is er dagelijks een speciale, 24 uur geldende, dagaanbieding waarbij een van de producten met hoge korting kan worden gekocht. Deze actie van de dag vindt u dagelijks hier bij Dagaanbieding Totaal. Wij geven u elke dag een up-to-date overzicht met alle dagaanbiedingen online!

Website http://www.parfumsuper.nl
Bedrijfsnaam Parfumsuper
Adres

Luchthavenweg 81 0.39
5657 EA, Eindhoven

E-mail support@superwinkel.nl
Telefoonnummer 040-2883548

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

ParfumSuper dagaanbieding

Een nieuwe Parfum kopen of cadeau doen valt vaak duurder uit dan we zouden willen. Per stuk kosten een nieuwe ParfumSuper vaak tientallen euro’s en wanneer u een paar verjaardagen of andere gelegenheden per jaar heeft kunnen de kosten hiervoor dus flink oplopen. Daarom heeft ParfumSuper elke dag een prachtige dagaanbieding. Parfum is een luxe goed en wordt dan ook vaak als cadeau gegeven of voor een ander speciaal moment. ParfumSuper wil ook de duurste parfums was toegankelijker maken voor iedereen, daarom koopt u uw favoriete parfum tegen een scherpe dagaanbieding prijs bij ParfumSuper.

Actie van de dag bestellen bij ParfumSuper

Snel uw bestelling binnen hebben van ParfumSuper, dat is één van de voordelen van ParfumSuper. Heeft u op korte termijn een verjaardag of feestje en moet u dus last minute nog een dagaanbiedin van ParfumSuper is dit geen probleem. Wanneer u op werkdagen voor 20:00 uur een bestelling plaatst, wordt uw parfum de volgende dag al thuis bezorgt. Deze garantie kan echter alleen worden gegeven wanneer de inhoud van uw bestelling op voorraad is bij ParfumSuper. Ook kan het voorkomen dat uw parfum niet in huis is en we deze eerst moeten bestellen. In deze situatie zal er alles aan worden gedaan om uw parfum alsnog zo snel mogelijk te leveren en hier is dan een levertijd van 2 tot maximaal 6 werkdagen aan verbonden. Wanneer u profieert van de actie van de dag, staat gelijk de levertijd vermeld, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bestelling afhalen bij ParfumSuper

Wilt u uw bestelling liever afhalen op een afgesproken afhaal locatie? Zo kunt u helemaal zelf bepalen wanneer u uw parfum op gaat halen, want er zit altijd een locatie bij u in de buurt. Zo bent u nog sneller in het bezit van uw bestelling. Bent u benieuwd geworden welke soorten parfum zijn opgenomen in het assortiment van ParfumSuper? Neem dan eens een kijkje op de website en laat u verrassen door het ruime aanbod dat u daar terug vindt.