0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Dagdeals Saake-shop

Saake shop is al 10 jaar lang dé camera accessoire specialist van Nederland. Scherpste prijzen en snelle verzending vind u nu bij de actie van de dag op Dagaanbiedingtotaal.nl. Saake-shop heeft alles op het gebied van camera’s. Denk hierbij aan camera accu’s, camera bescherming, statieven en opladers. Kijk snel bij de dagaanbiedingen voor Saake-shop.

Website http://www.saake-shop.nl/
Bedrijfsnaam Saake-shop
Adres

Tappersweg 14
2031 EV Haarlem

E-mail info@saake-shop.nl
Telefoonnummer 023-2302168

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 31,95
Velbon camera statief EX-Mini
 000
Bestel nu
€ 31,95
Ballpod statiefje - 8cm - Zwart
 000
Bestel nu

Aanbiedingen Saake-shop

Saake-shop is uw cameraspecialist met alles op het gebied van camera’s. De mooiste en nieuwste camera-accessoires tegen hele scherpe prijzen. Kijk in de dagaanbiedingen of er producten tussen zitten die bij u passen. Saake-shop is een zeer complete aanbieder met accu’s, opladers, afstandsbedieningen en nog veel meer. Naast deze camerabenodigdheden verkopen ze ook nog tassen, rugzakken en telefoonaccessoires.

Saake-shop in de actie van de dag

Vindt de producten van Saake-shop terug in de aanbiedingen op Dagaanbiedingentotaal.nl. Zij bieden de klanten een zeer goede service. Naast dat ze namelijk kwaliteitsproducten aanbieden, krijg je ook nog eens een zeer snelle verzending. Dit komt mede doordat de camera-accessoire specialist over een eigen voorraad beschikt.