0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Actie van de dag bij Licht-Actie

Bij Licht-Actie vindt u altijd een goede dagactie op het gebied van verlichting en lampen. Het aanbod is enorm ruim en betreft onder andere: LED lampen, spaarlampen, TL lampen en halogeenlampen. Ben verzekerd van een scherpe deal en maak gebruik van de actie van de dag!

Website https://www.licht-actie.nl/
Bedrijfsnaam Licht-actie
Adres

Postbus 365
5900 AJ Venlo

E-mail info@licht-actie.nl
Telefoonnummer 088 - 54 24 888

Betalingsmogelijkheden

€ 29,50
LED Filament lampen MIX PAKKET ( 12 PCS ) E27 & E14
 000
Bestel nu
€ 59,50
DAGAANBIEDING Bureau lamp wit
 000
Bestel nu

Aanbiedingen in verlichting!

Aanbiedingen vindt u online op veel plekken. Maar wij van Dagaanbiedingtotaal proberen een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden met een dagelijks vernieuwend aanbod. Dit kunnen wij bewerkstelligen door alleen met de beste leveranciers samen te werken, net als Licht-Actie.

Maak gebruik van dagelijkse aanbiedingen

Wanneer u op zoek bent naar dagelijkse aanbiedingen dan bent u op het juiste adres. Of u nou op zoek bent naar lampen of naar kleding, wij bieden altijd een groot assortiment aan producten. Licht-actie.nl is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verlichting(projecten) en kan u dus naast een goedkoop assortiment ook nog eens prima assisteren met w keuze! Zij staan u graag telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 en natuurlijk kunt u altijd mailen naar info@licht-actie.nl voor relevante vragen.