0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Bonodora dagaanbiedingen

U vindt hier elke dag de actie van de dag van Bonodora. Bonodora is een winkel met een ruime keuze parfum en aftershave van eerste klas kwaliteit van de bekende designers en modehuizen, een spaarsysteem, meerdere veilige betaalmethoden, een snelle levertijd tegen lage verzendkosten en vooral zeer concurrerende prijzen van de artikelen. Ben altijd als eerst op de hoogte van de aanbiedingen.

Website http://www.bonodora.com
Bedrijfsnaam Bonodora
Adres

W.Buytewechstraat 208 c2
3024 VL Rotterdam

E-mail info@bonodora.com
Telefoonnummer 085-4014476

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 6,95
Brut Aftershave 100 ml Original
 000
Bestel nu
€ 9,49
Brut Eau de Toilette 100 ml Original
 000
Bestel nu

Actie van de dag Bonodora

Wilt u een heerlijk nieuw geurtje tegen een scherpe dagaanbieding prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij presenteren u hier dagelijks wat de actie van de dag is van Bonodora. Dit kunnen parfums zijn van verschillende bekende topmerken. Calvin Klein, Axe, Gillette, u kunt het hier allemaal aantreffen.

Bonodora aanbiedingen

Bonodora heeft voor u dagelijks een dagaanbieding klaarstaan. Tevens heeft het naast deze dagdeal ook een aantal weekaanbiedingen. Deze geurtjes scoort u de hele week tegen een erg aantrekkekelijke prijs. Op Dagaanbieding Totaal vindt u elke dag weer de beste dagaanbiedingen van verschillende aanbieders.