Blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dagaanbiedingtotaal.nl

115 dagaanbiedingen vandaag op 16 oktober 2021!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

ShaveSavings.com heeft diverse producten op het gebied van scheren en aanverwante artikelen (scheermesjes, aftershave, deodorant, trimmers, etc.), voor mannen en vrouwen. De producten zijn uitsluitend van A-merken. Tevens is er elke dag een speciale dagaanbieding waarbij een product met extra korting kan worden gekocht.

ShaveSavings biedt onder andere producten aan in de dagaanbiedingen van wereldberoemde merken als Gillette, Axe, Dove men en Wilkinson Sword. Koop uw kwaliteit scheerproducten en accessoires van ShaveSavings.com tegen enorm scherpe prijzen.

Website http://www.shavesavings.com
Bedrijfsnaam Shavesavings
Adres

W.Buytewechstraat 208 c2
3024 VL Rotterdam

E-mail info@shavesavings.com
Telefoonnummer 085-4014476

Betalingsmogelijkheden

€ 26,49
Gillette Fusion5 Scheersysteem incl 11 Mesjes
 000
Bestel nu
€ 31,90
Gillette Fusion 16 mesjes
 000
Bestel nu

Aanbiedingen ShaveSavings

ShaveSavings is een grote spelers op het gebied van scheerartikelen en bijbehorende producten. Met alleen maar A-merken als Gillette, Axe, Dove Men, Wilkinson Sword en L’Oréal Men Expert in het assortiment, moet u zeker eens kijken bij de actie van de dag

ShaveSavings dagaanbieding

In de ShaveSavings dag aanbieding zult u verzorgingsartikelen vinden als scheermesjes, scheerapparaten en ontharingsmiddelen. Bij Dagaanbiedingtotaal bent u verzekerd van kwaliteit dankzij de topmerken van ShaveSavings

ShaveSavings deal van de dag

ShaveSavings biedt naast topproducten ook nog eens een geweldige service. Boven de 75€ leveren zij helemaal gratis. Daarnaast spaar je bij ShaveSavings automatisch voor extra korting bij uw volgende bestelling. ShaveSavings wordt door haar klanten gewaardeerd met een maximale score van 5 sterren.