0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Groupactie dagaanbieding

Groupactie.nl is dé actiesite met zeer voordelige dagaanbiedingen. Zij biedt dagelijks een nieuwe actie met een kortingspercentage van minimaal 50%. Groupactie.nl biedt enkel producten aan welke zij zelf ook zou willen kopen, waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd.

Het aanbod van Groupactie.nl is divers: van restaurants, cinema, sportscholen welness centers, beautysalons en rijlessen tot spectaculaire belevenissen als Ferrari, Porsche, of Hummer rijden, slipcursussen, ballonvaarten en evenementen. Elke dag vindt u hier de actie van de dag van Groupactie.nl.

Website http://www.groupactie.nl
Bedrijfsnaam Groupactie
Adres

Beijnesweg 13
2031BB Haarlem

E-mail info@groupactie.nl
Telefoonnummer 088-0935555

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 99,00
FLASHDEAL âš¡ 4 dagen 4*-Van der Valk hotel in de bossen van Arnhem bij N.P de Hoge Veluwe
 000
Bestel nu
€ 74,00
3 dagen bij het Veluwemeer incl. ontbijt en 3-gangendiner
 000
Bestel nu

Groupactie actie van de dag

Gratis shoppen bij Groupactie

Gratis online winkelen, wie had dat gedacht? Het kan met de dagaanbiedingen

Hoe is Groupactie ontstaan?

Groupactie is in 2011 begonnen met het aanbieden van mooie waardebonnen aan consumenten. Met de waardebonnen konden consumenten alsnog voor een mooie prijs een nieuw product kopen wat zij graag wilden hebben. De waarde van de bonnen die Groupactie verkocht was altijd hoger dan wat men er daadwerkelijk voor af moest rekenen. Toch moest de consument zo alsnog zelf opzoek naar die mooie aanbieding. Daarom heeft Groupactie het hele concept in 2014 aangepast en in een nieuw jasje gestoken. De service en producten zijn verbeterd waardoor er van Groupactie gesproken mag worden van een ontwikkelde webshop.

Hoe werkt de Groupactie dagaanbieding?

Elke dag zijn er verschillende aanbiedingen die u kunt kopen met veel korting. Niet één aanbieding zoals veel ander sites, maar juist een scala aan mooie acties die ervoor zorgen dat iedereen hier terecht kan voor mooie kortingen omdat er altijd wel iets bij zit wat je aanspreekt of nodig hebt. Voor elke dagaanbieding is een minimum aantal kopers nodig om deze door te laten gaan. Juist doordat meerder mensen voor één aanbieding kiezen, kan er met grote getalen worden ingekocht door Groupactie en geniet iedereen dus van meer korting. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en welke acties er terug zijn te vinden? Dan verwijzen wij u graag naar de website voor meer informatie en laat u verrassen door de mogelijkheden en hoge kortingen!