0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Actie van de dag iBood

iBood is inmiddels actief in 19 landen en is een dagaanbieding website die producten verkoopt op het gebied van gadgets, sport, elektronica, cosmetica en lifestyle producten. Dagelijks wordt er gedurende 24 uur één aanbieding verkocht, zolang de voorraad strekt. Op Dagaanbieding Totaal vindt u hier dagelijks deze top aanbieding.

Website http://www.ibood.com
Bedrijfsnaam iBOOD
Adres

Contactweg 149 – 2
1014 BJ Amsterdam

E-mail customerservice@ibood.nl
Telefoonnummer 020-6811388

Betalingsmogelijkheden

€ 11,95
Nike Park VI SS Jersey Heren
 000
Bestel nu
€ 18,95
deBuyer Plaatstalen Braadpan Ø 28 cm
 000
Bestel nu

iBood actie van de dag

Wat is iBood?

Website van het jaar, daar doet iBood al een aantal jaar aan mee. Niet alleen doen ze hier aan mee, ook is iBood keer op keer de winnaar van deze mooie award die veel status met zich meebrengt. Zowel in 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 als in 2014 heeft iBood de prijs binnen gesleept. iBood is een website die dagelijks de beste dagaanbieding voor u zoekt. Elke dag kunt u hier nieuwe aanbiedingen vinden waar u fikse korting ontvangt voor mooie producten en zelfs diensten. iBood is onderverdeelt in een aantal categorieën.

  • – Home
  • – Health & Beauty
  • – Home & Living
  • – Extra

iBood op social media

iBood communiceert zichzelf zijnde ene community. Ze zijn actief op verschillende social media kanalen waardoor ze een online platform voor zichzelf hebben gecreëerd. Binnen deze media is iBood enorm populair door de mooie aanbiedingen die dagelijks op hun pagina terug te vinden zijn. Verschillende aanbiedingen die iBood dagelijks aanbied zijn mooie tv’s, smartphones, tassen en apparaten voor in het huishouden. Elke dag zorgen ze voor de mooiste aanbiedingen!


Dagaanbiedingtotaal

Net als iBood deelt Dagaanbiedingtotaal dezelfde visie van mooie producten voor lagere prijzen dan we gewend zijn. Hier vergelijkt u prijzen van producten met elkaar en vindt u de mooiste dagaanbiedingen voor de meest aantrekkelijke prijs. Elke dag kunt u hier terecht voor aanbiedingen die gister nog niet bestonden en aanbiedingen die er morgen ook niet meer zijn. Niet langer hoeft u uw tijd te verdoen aan het eindeloos afstruinen van het internet opzoek naar die ene mooie aanbieding die u maar niet gevonden krijgt. Alle aanbiedingen vindt u nu makkelijk onder één dak. Geen folders meer doorzoeken, gelijk bij het mooie koopje terecht komen. Bent u benieuwd geworden naar het aanbod? Dan verwijzen wij u graag naar de website voor meer informatie en eens rond te kijken. Laat u vandaag nog verrassen door het uitgebreide assortiment!