0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Actie van de dag Uitbieden.nl

Jij bepaalt wat je betaalt met deze veiling. Elke dag weer de beste producten de veiling op Uitbieden.nl. Elke dag heeft Uitbieden.nl de leukste arrangementen voor je klaarstaan waar je op kunt bieden. Zo kan jouw dagaanbieding extra voordelig uitpakken! Kijk snel en profiteer van leuke aanbiedingen!

Website http://www.uitbieden.nl
Bedrijfsnaam Uitbieden
Adres

Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

E-mail sales@uitbieden.nl
Telefoonnummer 0900-6356356

Betalingsmogelijkheden

€ 4,45
Draadloze Mini Wifi USB Adapter
 000
Bestel nu
€ 1,00
Universele Camera foto tas/rugzak
 000
Bestel nu

Actie van de dag Uitbieden.nl

Gadgets in de dagaanbieding bij Uitbieden.nl

Bent u opzoek naar gadgets en producten voor een leuke prijs? Kijk dan eens rond bij Uitbieden.nl. Kwaliteit staat bij Uitbieden.nl hoog in de het vaandel, hier zijn dus geen producten aanwezig die niet aan de standaard voldoen maar u betaalt ten alle tijden de bodemprijs. Dagelijks worden de leukste dagaanbiedingen geselecteerd. Niet alleen leuke gadgets en producten, maar ook dagjes uit en aantrekkelijke arrangementen vindt u hier terug. Elke dag is er genoeg keuze uit tientallen aanbiedingen uit verschillende categorieën.

Hoe werkt de dagaanbieding op Uitbieden.nl?

Moeilijk is het niet. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, vervolgens in te loggen en starten met bieden op de aanbieding van uw dromen. U bepaalt zelf hoeveel u voor een aanbieding betaalt, omdat het volgens de regels van een veiling werkt. Bieden op een aanbieding vanaf €1. De bieder die aan het einde van de veilig het hoogste bod heeft geboden wint de aanbieding voor een enorm aantrekkelijke prijs! U heeft zo volledig zelf in de hand hoeveel u voor een aanbieding betaalt, wat normaal in de winkel stukken duurder kan zijn.

Uniek concept bij Uitbieden.nl

Sinds 2011 is Uitbieden.nl ontstaan met de bedoeling het eens anders te doen dan anderen. Uitbieden.nl wilde voldoen aan de vraag naar betaalbare vrijetijdsarrangementen. Dat dit gelukt is werd vervolgens bekroont met de nominatie voor de Succes Award 2014. In 2014 werd Uitbieden.nl de winnaar van de Succes Award Innovatie Prijs in de categorie Veilingsites.

Heb je vragen over Uitbieden.nl? Twijfel dan niet en neem contact met ze op. Het team bestaat uit 12 medewerkers in Nederland en 8 medewerkers in het buitenland. Uitbieden.nl blijft nog steeds groeien. Op de website kunt u een contact formulier invullen en ook hier vindt u de benodigde informatie voor telefonisch of mail contact. Opzoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Neem dan eens een kijkje bij Uitbieden.nl en profiteer van de actie van de dag!