0 dagaanbiedingen vandaag op 22 juni 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Dagaanbieding Vijverexpress

Bij Vijverexpress kunt u terecht voor al uw benodigdheden rondom uw vijver. Denk daarbij aan vijverfilters, vijverpompen, vijveronderhoud, verlichting en onderhoud. Daarnaast kunt u bij Vijverexpress zelfs terecht voor de aanleg van uw vijver. Bij de online vijverspecialist worden er alleen maar topmerken als Blue-eco, AqueForte en AquaTec aangeboden in de aanbiedingen. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen scherpe prijzen in de dagaanbiedingen van Dagaanbiedingtotaal.nl.

Website http://www.vijverexpress.nl
Bedrijfsnaam Vijverexpress
Adres

Thomas Edisonweg 56
5151 DJ Drunen

E-mail info@tuinexpress.nl
Telefoonnummer 06-49955890

Betalingsmogelijkheden

€ 235,05
Victoria Quadro 6 voorgevormde vijver 129x85.5x45.5 cm
 000
Bestel nu
€ 232,10
Ubbink Biopressure II 3000 PlusSet drukfilter
 000
Bestel nu

Dagdeals Vijverexpress

Vijverexpress is de online vijvercentrum voor u. Wilt u graag een vijver aanleggen, maar heeft u geen idee van hoe of wat? Vijverexpress helpt u. Met de online viscentrum kunt u heel eenvoudig uw vijver laten aanleggen en daarnaast hebben zij ook nog eens een ruim assortiment aan vijver verwante producten. Zo kunt u uw vijver helemaal compleet maken binnen één handomdraai. Kijk snel voor vijverartikelen in de aanbiedingen van Vijverexpress.

Deal van de dag Vijverexpress

In de dagaanbiedingen van Vijverexpress vind u producten terug als vijverfilters, vijverpompen, vijververlichting, vijveronderhoud en vijververlichting. Deze producten zijn allemaal van topkwaliteit, waardoor u nog jarenlang kan genieten van uw mooie vijver. Het is mogelijk om bij Vijverexpress achteraf te betalen. Daarnaast is er sprake van een geweldige service en kunt u honderd procent zeker veilig bestellen.