0 dagaanbiedingen vandaag op Vrijdag 12 juli 2024!
  • Altijd de beste deals
  • Alle online dagaanbiedingen
  • Uitstekende service
  • Uw nieuwe favoriete site

Deal van de dag Koopditvandaag

Koopditvandaag is online aanbieder van allerlei verschillende aanbiedingen. Iedere dag is er weer een nieuwe fantastische dagaanbieding die haast niet te negeren valt. Ze hebben een enorm uitgebreid assortiment van DVD’s, Blu-rays tot aan fitnessaparatuur en zelfs horloges.

Koopditvandaag actie van de dag

Iedere dag een nieuwe actie! Het speciale aan Koopditvandaag is dat er iedere dag slechts één aanbieding beschikbaar is. Wel is er de mogelijkheid de gemiste deal van de dag nog aan te schaffen een paar dagen naar afloop.

Website http://www.koopditvandaag.nl/
Bedrijfsnaam Koopditvandaag
Adres

B. Raymakerslaan 38
5361KE Grave

E-mail
Telefoonnummer +31 (0)485-750846

Aangesloten keurmerken

Betalingsmogelijkheden

€ 9,95
Voetpomp met manometer fiets / auto / motor / opblaasspeelgoed
 000
Bestel nu
€ 14,95
Terrastegels 4 stuks 30x30cm hardhout
 000
Bestel nu

Actie van de dag Koopditvandaag

Iedere dag vindt u een geweldige aanbieding van Koopditvandaag. De aanbiedingen op deze website zijn restanten van allerlei andere dagaanbieders. Daarom bent u bij Koopditvandaag verzekerd van nog goedkopere producten. Dit zijn de laatste in het assortiment. Tegen spotprijzen kunt u geweldige producten kopen.

Hoe betaalt u de dagaanbiedingen van Koopditvandaag?

Koopditvandaag biedt veel verschillende betaalmethoden. Hierdoor kunt u zeer gemakkelijk de deal van de dag binnenslepen. De volgende mogelijkheden zijn er: Ideal, Mastercard, Visa, Maestro, Mister Cash, PayPal, OverBoeking, Giropay.

Koopditvandaag levering van de dagaanbieding

De dagaanbiedingen worden zeer snel geleverd met behulp van bezorgservice GLS. De consument betaalt €6,95 verzendkosten per bestelling. Let op: voor verzendingen naar België of Duitsland gelden speciale tarieven.